Voortman Steel Machinery is ook dit jaar weer aanwezig op de grootste en belangrijkste vakbeurs voor de maakindustrie in de Benelux: de TechniShow. Registreer u nu gratis, bekijk ons aanbod CNC-staalbewerkingsmachines en bespreek samen met onze experts uw vraagstuk, wij adviseren u graag over de beste oplossing. We zien u graag op onze stand C102 in hal 8!


VOORTMAN V310 - LIVE OP TECHNISHOW

V310 demo

Voortman heeft haar jarenlange boorkennis toegepast in het ontwerp van de V310 plaatboor- snijmachine welke live te zien is op onze stand. De V310 heeft alle bekende geavanceerde technologieën van het huidige Voortman-assortiment maar dan met extra toevoegingen. Uitgerust met een boorspindel, voldoet de V310 aan diversiteit en flexibiliteit bij de bewerking waarbij snijden, boren en markeren worden uitgevoerd in één proceslijst. De zware stalen brug maakt een hogere boorvoeding mogelijk wat zorgt voor minimale trillingen tijdens de bewerking. Dit zorgt voor een hogere boorkwaliteit en een langere levensduur van tools. De gereedschapswisselaar beweegt mee met de brug, wat zorgt voor minimale toolwisselingen.

V310 bevel

Kortom, de V310 beschikt over de meest geavanceerde technologieën waardoor de prestaties ongeëvenaard zijn. Gebaseerd op de vele machines die al geïnstalleerd zijn en de succesverhalen van onze klanten over de hele wereld, is de V310 nú al een doorslaand succes. De machine helpt klanten bij het verbeteren van de efficiëntie in het plaatbewerkingsproces en het vergroten van hun mogelijkheden! Al jaren hebben bedrijven in de maakindustrie hun kosten per onderdeel verlaagd en hun efficiëntie vergroot middels Voortman's plaatbewerkingsmachines.

VOORTMAN V807 - GLOEDNIEUWE RAVEELROBOT

Afgelopen jaar hebben wij met trots onze gloednieuwe V807 raveelrobot gelanceerd. De Voortman V807 is het resultaat van jarenlange kennis, ervaring en ontwikkeling en is een variant op onze succesvolle V808. Deze volautomatische raveelrobot is geschikt voor plasma- en autogeen snijden, biedt een hoge productiecapaciteit en past in vrijwel iedere werkplaats doordat de machine een klein vloeroppervlak heeft.

 

Ravelingen, boutgaten, sleufgaten, inkepingen, afschuiningen, lasnaadvoorbereidingen en lay-out markeringen - de V807 kan het allemaal in één keer bewerken met de mogelijkheid om alle vier de zijden van het materiaal met een uitzonderlijke snelheid en nauwkeurigheid te bereiken. De V807 kan als standalone machine fungeren maar voor meer capaciteit en uitbreiding kan de machine ook naadloos geïntegreerd worden in een volledig geautomatiseerde productielijn.

OPTIMALISEER UW PRODUCTIEPROCES

Wilt u meer weten over hoe u uw productieproces of workflow met Voortman kunt verbeteren? Wij helpen de staal- en machinebouwer graag verder. Bezoek onze stand 8.C102 tijdens de TechniShow in de Jaarbeurs in Utrecht van 1 tot en met 4 september. Ons team staat voor u klaar en we denken graag met u mee over het automatiseren van uw productieproces, het behalen van een maximale productie en hoogwaardige kwaliteit van uw producten. Meld u hier snel aan, registreren is gratis! We zien u graag op de TechniShow.

 

REGISTREER NU!

Share this page:

View our latest
magazine and
brochure
Contact Voortman